Ingredients
- 4 cuixes d'ànnera
confitades. (Les podem comprar ja fetes)
- 1/2 Kg. de raïm negre.
- 1 l. de vi de Porto.
- 1 cullerada de farina
(si és de blat de moro, millor, perquè no espesseix tant, ni fa tan
opaca la salsa).
- 30 g. de mantega.
Per la ceba
- 1 ceba grossa (de
Figueres o blanca).
- 30 g. de sucre: Pot ser
blanc o fosc
(integral).
- 30 g. de mantega.
|
Com fer-ho
- Posam dins una palangana
que vagi al forn les cuixes confitades, amb part del seu greix.
- A part, i en una paella, posam el raïm i el porto, i ho feim bullir cosa de 1/2 hora, fins
que redueixi.
- Hi mesclam una mica de
mantega i la farina de blat de moro: ha d'agafar consistència de
xarop i color brillant.
- En un altra paella hi posam la ceba amb una mica de mantega i la deixam enrossir i
ablanir. Cap al final hi afegim el sucre perquè caramel·litzi una
mica i agafi color torrat.
|